Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

30-10-2012

”Daugavu” no titula šķir vairs tikai viena uzvara


Divas kārtas līdz Latvijas futbola Virslīgas noslēgumam Daugavpils „Daugava” turnīra tabulā tuvākās sekotājas turpina apsteigt par četriem punktiem. Sestdien ar 2:0 tika pārspēta „Jūrmala”.

Sestdien daugavpiliešiem bija pat teorētiskas izredzes priekšlaicīgi nodrošināt sev čempionu titulu, bet viss nebija pašu rokās. Ja izdotos uzvarēt pašiem, kā arī sagaidot „Ventspils” un „Skonto” klupienus, pirmā vieta būtu garantēta. Ar savu uzdevumu „Daugava” tika galā, tomēr pārējie konkurenti arī uzvarēja.

Pret jūrmalniekiem daugavpilieši pārliecinoši kontrolēja notikumus laukumā. Vārtu gūšanas momentu netrūka, bet aizsardzībā darba nebija daudz. Rezultātu izdevās atklāt otrā puslaika sākumā, kad pēc Daniela Ola piespēles vienatnē pret vārtsargu izrāvās Mamuka Gongadze. Arī turpinājumā momentu netrūka, tomēr otro reizi pārspēt pretinieku izdevās tikai 83. minūtē – pēc stūra sitiena precīzi sita Ola. Pēdējās minūtēs laba iespēja bija arī Stenlijam Ibem, bet viņa 11 metru soda sitiens lidoja garām vārtiem.

Jau svētdien spēlē pret Gulbeni daugavpilieši var garantēt sev pirmo čempionu titulu. Šajā spēlē obligāti būs jāuzvar!




Atpakaļ