Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-09-2012

„Daugavpils kauss” basketbolā aizvadīts godam


No piektdienas līdz pat svētdienai Daugavpils Olimpiskajā centrā norisinājās starptautiskās basketbola sacensības meitenēm „Daugavpils kauss”. Piecu valstu konkurencē labākās bija Latvijas komandas, bet daugavpilietes palika ceturtās.

Piektdien cīņu par kausu iesāka desmit komandas no Lietuvas, Igaunijas, Latvijas, Krievijas un Baltkrievijas. Daugavpilietes savā grupā sacentās ar Pleskavas, Tallinas, Jelgavas un Viļņas komandām. Ar ārvalstu komandu basketbolistēm lielas problēmas neradās, bet cīņā par pirmo vietu grupā ar 28:30 tika zaudēts Jelgavai.

Pusfinālā mūsu meitenes tikās ar liepājniecēm. Diemžēl svarīgā brīdī savainojumu guva komandas līdere Liza Čumika, ko viešņas izmantoja, iegūstot izšķirošo pārsvaru. Spēlē par trešo vietu Daugavpils atkal tikās ar Jelgavu, kam šoreiz tika zaudēts ar 22:35.

Lielajā finālā vadošā šīs vecuma grupas Latvijas komanda „Rīdzene” pārliecinoši tika galā ar Liepāju.

Atklāšanas ceremonijā piedalījās pilsētas vicemērs Vjačeslavs Širjakovs, Daugavpils Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs, Daugavpils BJSS direktors Imants Utināns, kā arī Krievijas ģenerālkonsulāta pārstāve.


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ