Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-08-2012

Rīgas „Dinamo” Daugavpilī piedzīvo zaudējumu


Pēc trīs gadu pārtraukuma Rīgas „Dinamo” atkal aizvadīja pārbaudes spēli Daugavpilī. Šoreiz ar 1:2 tika zaudēts Minskas „Dinamo”. Daugavpils Ledus hallē šo maču noskatījās teju divi tūkstoši skatītāju.

 

Pirmo un līdz pat piektdienai pēdējo reizi „Dinamo” pie mums viesojās 2009. gadā, kad divu dienu laikā aizvadīja divas pārbaudes cīņas jau pret pieminēto Minskas „Dinamo”. Šoreiz komandām tās bija pirmās oficiālās spēles pēc smagām treniņnometnēm, kas arī jutās ledus laukumā.

 

Skatītāju interese par maču bija milzīga, šī iemesla dēļ Daugavpils Ledus halle bija praktiski pārpildīta. Spēles pirmajā trešdaļā rīdzinieki uzbruka vairāk un bīstamāk, taču uzlauzt baltkrievu aizsardzību tā arī neizdevās. Par to nācās samaksāt otrā perioda vidusdaļā, kad īsā laikā tika ielaisti divi vārti. Sākumā ielaidām mazākumā, bet tad iekritām uz ātro pretuzbrukumu. Par laimi, vienus vārtus ātri vien izdevās atgūt, pie tam to paveica „Dinamo” mazākumā – komandas jaunpienācēji Robs Šremps un Aleksandrs Žirū izrāvās divatā pret vienu vārtsargu, gūstot skaistus vārtus – 1:2!

 

Trešās trešdaļas sākumā rīdzinieki izveidoja pāris nesliktus momentus, bet turpinājumā Minska ļoti prasmīgi pārvirzīja cīņu uz laukuma vidusdaļu, noturot sev labvēlīgo iznākumu.

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde

 




Atpakaļ