Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-08-2012

Sporta ziņas


„Lokomotīvei” Gņezno bezierunu zaudējums

 

Polijas 1. spīdvejas līgas otrā posma pirmajās sacīkstēs zaudējums Daugavpils „Lokomotīvei”, kas viesos ar 30:60 piekāpās vadošajai turnīra komandai Gņezno „Start”.

 

Uz Gņezno daugavpilieši devās bez lielām ambīcijām, sastāvā iesaistot vien divus leģionārus – Mikaelu Maksu un Romānu Považniju. Pirmais kļuva par līderi, bet otrais sagādāja pamatīgu vilšanos. Pēc pirmajiem diviem braucieniem rezultāts bija solīds (6:6), taču tas bija pēdējais prieka stariņš. Līdz pat 13. braucienam mums tikai un vienīgi zaudējumi. Tobrīd rezultāts bija pagalam nepatīkams – 18:54...

 

Labi, ka vismaz pēdējos trīs braucienos pratām saņemties. Považnijs ar Girucki tika pie uzvaras ar 4:2, bet punktu pielika Maksa un Kjasta Podžuka dubultuzvara. Tieši šie divi spīdvejisti arī bija labākie „Lokomotīvē”. Zviedrs Makss atveda 11 punktus, savukārt Podžuks septiņus. Seši punkti Andžejam Ļebedevam, četri – Romānam Považnijam, bet trīs Vjačeslavam Giruckim. Jevgēņijs Karavackis un Ivans Pļešakovs šoreiz tukšā.

 

„Daugava” viesos grauj ar 5:0

 

Latvijas futbola Virslīgā vadību joprojām izdodas saglabāt Daugavpils „Daugavai”, kas kārtējā spēlē ar 5:0 sagrāva „Mettu/LU”. Pa vārtiem izdevās gūtiem pieciem dažādiem spēlētājiem.

 


”Metta” ir Virslīgas debitante, kas šosezon demonstrē visnotaļ solīdu sniegumu, taču tas nav palīdzējis tikt augstāk par pēdējo vietu turnīra tabulā. Protams, ka daugavpilieši bija favorīti, ko pierādīja arī laukumā, pie tam spēlējot ne ar to labāko sastāvu.

 

Jau 19. minūtē rezultātu atklāja aizsargs Bidžina Cincadze, bet vēl pēc četrām minūtēm viņa piemēram sekoja cits aizsargs Dmitrijs Halvitovs, kuram tie bija pirmie vārti „Daugavas” labā.

 

Otrajā puslaikā tika veiktas vairākas mainās, bet tas sniegumu neietekmēja. Trešos vārtus mūsējiem guva Stenlijs Ibe, bet cīņas izskaņā sākumā izcēlās jauniegūtais Andrejs Cacjucs (arī pirmie vārti „Daugavā”), bet punktu pielika Mamuka Gongadze – 5:0.

 

Turnīra tabulā „Daugava” ar 46 punktiem ir pirmā, bet Rīgas „Skonto” ar 42 punktiem ieņem otro pozīciju. Te gan jāpiemin, ka rīdzinieki aizvadījuši par vienu cīņu mazāk.

 

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde

 




Atpakaļ