Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-04-2011

Sporta ziņas


Vieglatlēti sacentās Preiļos (11.04)

 

Virkne Daugavpils vieglatlētu 9. aprīlī devās uz Preiļiem, kur norisinājās tradicionālais skrējiens pa Preiļu ielām. Uz mājām daugavpilieši atgriezās ar vairākām godalgām.

 

Sacensību dalībniekus Preiļos sagaidīja lietus, kā arī dažādu garumu distances. Sportisti tika ne tikai pie medaļām, bet labākie pat pie naudas balvām. Andrejs Domaņins palika nepārspēts astoņu kilometru distancē.

 

Savās vecuma grupās pie otrajām vietām tika Ēvalds Kuļikovs, Andrejs Blakunovs, kā arī Artjoms Fiļimonovs. Veterānu grupā (1951. dz.g. un vecāki)  uzvarēja Antons Karkins, apsteidzot Voldemāru Pinku, bet labāko sešinieku noslēdza Aleksejs Bondarevs un Romāns Saušs. Pie trešās vietas savā grupā tika Andris Dudels. Veterāni sacentās četru kilometru distancē.

 

No mūsu dāmām būtu jāizceļ Aleksandra Koblence, kura savā vecuma grupā palika trešā, bet Ināra Fjodorova uzvarēja.

 

 

Cīkstoņiem labas vietas dažādās sacensībās (11.04)

 

Nedēļas nogalē dažāda līmeņa sacensībās piedalījušies Daugavpils BJSS cīkstoņi, tiekot arī pie vairākām godalgotām vietām.

 

Rīgā norisinājās K.Kundziņa piemiņas turnīrs brīvajā cīņā, uz kuru ieradās dalībnieki pat no Lielbritānijas un Polijas. Šajā konkurencē daugavpilieši nostartēja neslikti. Svara kategorijā līdz 63 kilogramiem pie uzvaras tika Konstantīns Ostašonoks, bet starp dāmām uzvara Karalīnai Tjapko. Trešās vietas savās vecuma un svara kategorijās izcīnīja Iļja Tarasovs, Mstislavs Oprisnjaks, Daniks Osipovs, Anastasija Oprisnjaka un Anastasija Pučinska, bet otro vietu ieguva Veronika Raņševa.

 

Nedēļas nogalē spēkus Baltkrievijā izmēģināja arī mūsu grieķu-romiešu cīņas pārstāvji, no kuriem vislabāk klājās Žanam Lizbovskim, kurš ieņēma trešo vietu.




Atpakaļ