Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

22-06-2012

Daugavpils jaunie spīdvejisti sagrauj ukraiņus


Apmēram divi tūkstoši skatītāju nolēma klātienē pavērotDaugavpilsjaunos spīdvejistus, kuriem nākotnē būs jāuzņemasDaugavpils“Lokomotīves” līderu lomas. Pārbaudes cīņā ar Ukrainas komandu “Mir” tika uzvarēts ar 55:30.

 

Šīs sacīkstes ievērojami atšķīrās no tām, ko mēs redzam ikdienā. Abu komandu sastāvos bija praktiski tikai jaunie spīdvejisti, pie tam “Lokomotīves” rindās uzreiz trīs spīdvejistiem tās bija pirmās ugunskristības.

 

Jau pirmajā braucienā lielo spriedzi neizturēja Vadims Timermans, kurš startēja krietni par ātru. Arī turpinājumā mūsu jaunajiem braucējiem klājās grūti, tomēr vairākos braucienos viņi prata iepriecināt. No jauniešu trio vislabāk sevi pierādīja Andrejs Kovaļčuks, kurš četros braucienos atveda piecus punktus. Trīs reizes trešais finišēja Jevgēņijs Kostigovs, bet divi punkti Timermanam.

 

Labākie mūsu rindās bija jau krietni pieredzējušākie spīdvejisti. Visvairāk iepriecināja Andžejs Ļebedevs, kuram komplekts jeb uzvaras visos piecos braucienos. Viņš arī vairākkārt izklaidēja publiku ar dažādiem paraugdemonstrējumiem.

 

12 no 12 punktiem Jevgēņijam Karavackim, par vienu mazāk Vjačeslavam Giruckim, bet Ivanam Pļešakovam septiņi. Šaubu parDaugavpilskomandas uzvaru nebija nekādu, tādēļ rezultāts 55:30 bijis likumsakarīgs.  

 

 

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ