Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

22-06-2012

“Daugavai” sāpīga neveiksme Liepājā


Daugavpils“Daugavas” futbolisti zaudējuši pirmo vietu Latvijas Virslīgas tabulā. Kārtējā spēlē viesos ar 0:2 tika zaudēts “Liepājas Metalurgam”, tādēļ mūsējos spēja apsteigt “Skonto” futbolisti.

 

Liepājniekus daudzi pirms sezonas uzskatīja par galvenajiem pretendentiem uz čempionu titulu, tomēr komandas sniegums pēdējā laikā bijis ļoti vājš. Arī sastāvā ir pamatīgi robi, jo daudzi futbolisti guvuši savainojumus. To izmantot “Daugavai” neizdevās.

 

Abām komandām nebija pārāk daudz iespēju izcelties, bet pārsvarā tās radās pēc standartsituācijām. Pēc vienas no tām mājinieki arī guva vārtus – bijušais “Daugavas” spēlētājs Valērijs Afanasjevs izdarīja centrējumu gar vārtiem, kļūdījās mūsu vārtsargs Kaspars Ikstens un jau 0:1.

 

 

Otrajā puslaikā “Daugava” visiem spēkiem centās atspēlēties, tomēr tas rezultātu nedeva. 71. minūtē Jevgēņijs Simonovs, mēģinot apturēt pretuzbrukumu, savā soda laukumā notrieca vienu no liepājniekiem. Piešķirto 11 metru soda sitienu pārliecinoši realizēja Oskars Kļava, praktiski pieliekot punktu spēlei – 2:0.

 

Turnīra tabulā “Daugavu” panākusi “Skonto”, kas pie tam aizvadījusi par vienu spēli mazāk.




Atpakaļ