Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-06-2012

“Swordplay tournament of Latgale”


10. jūnijāDaugavpilspilsētas svētkos Centrālajā parkā norisinājās sacensības paukošanā “Swordplay Tournament of Latgale”. Starp dalībniekiem bija ne tikaiDaugavpilskluba “Musashi” pārstāvji, bet arī Rēzeknes kluba “Sedna” un Rīgas kluba “Combata Danza Makabra” sportisti.

 

Kopumā par uzvaru cīnījās vairāk nekā 30  sportisti, kuri piedalījās gan kendo, gan vēsturiskās paukošanas cīņās. Par īpašu sacensību “rozīnīti” varētu dēvēt nažu cīņas, kuras bija patiešām spraigas.

 

Paukošanas uzvarētāji vīriešu konkurencē bija no “Musashi” kluba. Pirmais bija Marks Badaljans, bet aiz viņa Artjoms Stalidzāns. Trešais bija viesis no Rēzeknes Edgars Samoilovs. Balvu par cīņas garu saņēma Pāvels Golubevs (“Musashi”), bet labākā tehnika Edgaram Samoilovam.

           

Sieviešu konkurencē uzvarēja „Sedna” pārstāve Līga Pranča, bet otrā vieta Karīnai Čimbaraitei. Trešā šoreiz Ilona Jefimova. Abas pēdējās pārstāvēja klubu „Musashi”. Bērnu konkurencē uzvarēja Marks Aširovs, bet Rodions Asačovs bija otrais.

 

Nažu cīņās nepārspēts bija Igors Topčilins (Combata), otrais Deniss Ivanovs, bet trešais Marks Badaljans. Balvu par cīņas garu saņēma Artūrs Vilmanis, bet labākā tehnika Sergejam Kononovam.

 

Sacensības norisinājās ar Daugavpils Sporta pārvaldes atbalstu.




Atpakaļ