Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

07-06-2012

Pludmales volejbolā labākie “Klubs Romaška”


Daugavpilspilsētas svētku pludmales volejbola turnīrā Ruģeļos labākie izrādījušies “Kluba Romaška” spēlētāji. Finālmačā ar 15:11 tika uzvarēta “Blokada”, bet trešie bija Daugavpils Valsts tehnikuma pārstāvji.

 

Laikapstākļi Ruģeļos nevarēja nepriecēt, jo spīdēja saulīte, kas arī piederās pludmales volejbola turnīram. Arī dalībnieku atsaucība bija liela. Kopumā tika izveidotas 16 komandas no dažādiem pilsētas nostūriem. Vienlaicīgi uz laukuma atradās pa četriem spēlētājiem, no kuriem vienai bija jābūt meitenei.

 

Pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā aizraujošākais bija “Kluba Romaška” un “Puķene” duets. Abās šajās komandās bija vairāki Schenker līgas volejbolisti. “Romaškai” spraigā spēlē uzvara ar 10:7.

 

Nākamajās kārtās cīņa jau ritēja līdz 15 punktiem. Trīs no ceturtdaļfinālu dueļiem noslēdzās ar rezultātu 15:12, savukārt viens ar 15:8.

 

Pusfinālos negaidīti viegli “Blokada” ar 15:6 pārspēja “Daugavpils Valsts tehnikumu”. Otrā pārī “Policijas Sporta klubs” ar 12:15 piekāpās “Romaškai”.

 

Finālā “Romaška” laukumā sūtīja savu džokeri Aleksandru Samujlovu, kurš lielā mērā arī salauza cīņas ritējumu, palīdzot savējiem uzvarēt ar 15:11. Spēlē par trešo vietu “Tehnikums” uzvarēja “PSK” ar 15:8.

 

Uzvarētāju sastāvā spēlēja: Baiba Lutere, Eduards Timofejevs, Vitālijs Cinne, Ēriks Voroņko, Aleksandrs Samujlovs.

 

“Blokada” rindas pārstāvēja Viktors Tarakanovs, Inna Zanevska, Ainārs Žilinskis un Igors Skoromko. Trešo vietu ieguva Emīls Cimotišs, Juris Upenieks, Jevgēņijs Marins, Karīna Soldatenkova un Vjačeslavs.

 

 

Galējais vietu sadalījums:

  1. Klubs Romaška
  2. Blokada
  3. Daugavpils Valsts tehnikums
  4. PSK

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde

 




Atpakaļ