Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

05-06-2012

Pilsētas svētku sporta turnīrus ar uzvaru sāk “Dream Team 737”


Pirmdien pie 6. vidusskolas tika aizvadīts pirmais no daudzajiem pilsētas svētkiem veltītajiem sporta turnīriem. 14 futbola komandu konkurencē uzvara tika “Dream Team 737”.

 

Šogad pilsētas svētkos piecos dažādos mikrorajonos norisināsies sporta sacensības, bet sestdien un svētdien sporta epicentrs pārcelsies uz pilsētas centru. Kā pirmais no sporta veidiem mikrorajonos tiks izspēlēts futbols. Spēles ritēja uz diviem laukumiem pie 6. vidusskolas.

 

Iedzīvotāju interese par spēlēm bija liela. Sacensībām pieteicās teju 20 komandas, bet spēļu dienā par čempiona titulu cīņu uzsāka 14 komandas. Tās savā starpā aizvadīja izslēgšanas spēļu turnīru.

 

Uzvarot visās spēlēs, tajā skaitā arī finālā ar rezultātu 1:0, par vislabākajiem kļuva “Dream Team 737” spēlētāji. Uzvarētāju sastāvs Romāns Murmuhovs, Jevgēņijs Macuks, Igors Osipovs, Igors Miknekis, Antons Gluškovs.

 

Otro vietu izcīnīja “RealStation.org”, savukārt labāko trijnieku noslēdza vieni no galvenajiem favorītiem uz uzvaru  “Manstrila”. Vērts piebilst, ka spēlētāju vecums ļoti svārstījās. Jaunākie no spēlētājiem bija dzimuši 2000. gadā, bet vecākie pat vēl pirms 1980. gada.

 

Otrdien sacensības tiks aizvadītas Jaunforštadtē, kad tiks noskaidroti labākie tautas bumbā.

 

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ