Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

31-05-2012

Pirmo reizi Daugavpilī paralimpiskās paukošanas paraugdemonstrējumi


Sestdien Daugavpils Olimpiskajā centrā būs iespēja skatīt paralimpiskās paukošanas paraugdemonstrējumus, kā arī pašiem izmēģināt savas spējas uz īpašajiem ratiņkrēsliem.

 

Daudzās valstīs paralimpiskā paukošana ir ļoti izplatīta. Tas ir viens no paralimpisko spēļu sporta veidiem. Viena no vadošajām valstīm šajā sporta veidā ir Baltkrievija. Tieši viesi no šīs valsts galvaspilsētas sestdien viesosies Daugavpilī, kur demonstrēs visu savu meistarību. Tāpat ieradīsies arī treneris, kurš skaidros šī sporta veida īpatnības.

 

Uz Daugavpili tiks atvesti īpaši aprīkotie ratiņkrēsli un paukošanas trenažieris. Pēc profesionālu sportistu paraugdemonstrējumiem iespēja izmēģināt paralimpiskās paukošanas tehniku būs visiem sanākušajiem skatītājiem. Paraugdemonstrējumu sākums DOC B zālē plkst. 16:30. Aptuvenais pasākuma noslēgums ap plkst. 18:00.

 

Šie paraugdemonstrējumi tiks piesaistītiDaugavpilspilsētas čempionātam paukošanā ar špagu. DOC paukošanas zālē notiks gan sieviešu, gan vīriešu sacensības. Dāmas sāks plkst. 10:30, bet kungi – 13:00.

 

 

 

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ