Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

29-05-2012

Šāvēji veiksmīgi aizvadījuši 1. Latvijas kausa etapu


No 25. līdz 26. maijam Ādažos norisinājās pirmais Latvijas kausa etaps lietišķajā šaušanā.Daugavpilskomanda nostartēja veiksmīgi, komandu ieskaitē ieņemot divas otrās vietas.

 

Ādažos tika aizvadīts pirmais no trīs paredzētajiem kausa izcīņas posmiem lietišķajā šaušanā.Daugavpilsšāvēji nostartēja godam, sasniedzot labus rezultātus. Vingrinājumā DP-3 (šaušana ar kaujas ieroci pa apaļo mērķi no 25 metriem) individuāli otro vietu ieguva Rihards Ģerts (274 punkti un par diviem punktiem pārsniegts sporta meistara normatīvs). Arta Vagale bija sestā (269 punkti), Andris Vagalis ieņēma 11. pozīciju (264), savukārt Aleksandrs Komarovs bija četrpadsmitais. Komandu ieskaitē 10 klubu konkurencē tika ieņemta otrā vieta. Individuāli šajā vingrinājumā startēja 57 šāvēji!

 

Ātršaušanā ar kaujas pistoli daugavpiliešiem arīdzan otrā vieta komandu ieskaitē, piekāpjoties vien Afanasija Kuzmina klubam. Individuāli labākais no mūsējiem bija Andris Vagalis, kuram ceturtā vieta. Septītais rezultāts Aleksandram Komarovam, 11. – Rūdolfam Veličko, bet Rihards Ģerts bija četrpadsmitais.

 

Kopumā jāsaka, ka sasniegtie rezultāti bijuši labi, jo konkurence bija patiešām sīva.  


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ