Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

11-05-2012

Pirmo reizi Daugavpilī LJBL fināli


No piektdienas līdz pat svētdienai Daugavpils Olimpiskajā centrā tiks aizvadītas Latvijas Jaunatnes basketbola līgas finālspēles. Daugavpilī nekas tāds līdz šim nebija noticis.

 

11., 12., 13. maijā Daugavpils Olimpiskajā centrā norisināsies Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas finālturnīrs U12 un U15 vecuma grupas meitenēm. Nekas tamlīdzīgs Daugavpilī vēl nekad nav noticis. Kopumā uz turnīru ieradīsies 16 komandas, pa astoņām katrā no vecuma grupām. Uzreiz jāsaka, ka šeit spēlēs tikai labākās Latvijas komandas, kuras spēja kvalificēties finālturnīram.

 

Daugavpilskomanda būs pārstāvēta abās vecuma grupās, pie tam U12 grupas meitenes ir starp favorītēm uz panākumu turnīrā. Regulārajā sezonā viņas bija otrās, piekāpjoties tikai Cēsīm. Arī U15 grupas meitenes darīs visu iespējamo, lai savu skatītāju priekšā parādītu sevi no labākās puses.

 

Spēles ritēs divās zālēs. A zālē spēlēs U15 vecuma grupas meitenes, bet B zālē cīnīsies U12 spēlētājas. Piektdien pirmās spēles sākums plkst. 11:00, sestdien – 10:00, bet svētdien – 9:00. Mači ritēs līdz pat vēlam vakaram (pēdējās spēles, atskaitot svētdienu, sāksies pēc plkst. 20:00).

 

Sestdienas vakarā paredzēti pusfināli, bet svētdien arī finālspēles. Jaunākajā grupā fināls plkst. 13:00, bet vecākajā 13:30.

 

Gaidīsim skatītājus uz aizraujošajām basketbola spēlēm!

 KALENDARS


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde

 




Atpakaļ