Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

07-05-2012

Daiļslidotājs Vasiļjevs uzvar prestižās sacensībās Francijā


Daugavpilsun Latvijas jaunais daiļslidošanas talants Deniss Vasiļjevs otro gadu pēc kārtas uzvarējis prestižās sacensībās Francijā “Rooster Cup”. Iegūtā punktu summa (123,17) ir viņa visu laiku labākais sasniegums.

 

Tikai 12 gadus vecais Deniss Vasiļjevs jau ne pirmo gadu priecē mūs ar lieliskiem sasniegumiem augsta mēroga sacensībās. Maija sākumā Deniss startēja sacensībās “Rooster Cup” Parīzē. Starp dalībniekiem bija sportisti no Krievijas, Gruzijas, Francijas, Japānas, Lielbritānijas un Igaunijas. Konkurence bija ļoti sīksta, bet Deniss nostartēja lieliski.

 

Summā viņš iekrāja 123,17 punktus, kas ir viņa labākais sasniegums. Nepilnus četrus punktus viņam zaudēja Krievijas pārstāvis, bet vairāk nekā desmit francūzis. Vērts pieminēt, ka Deniss šajos mačos uzvarēja arī iepriekšējā gadā, taču šogad rezultāts bijis krietni vien labāks, kas liecina par progresu.

 

Denisam sacensībām sagatavoties palīdzēja viņam mammaRegīna, treneri Antons Smirnovs un Ingrīda Zenkevičūte. Šajā sezonā Vasiļjevs kļuva par Latvijas čempionu, uzvarēja starptautiskās sacensībās Latvijā, Kauņā, Varšavā, Tallinā, kā arī ieņēma ceturto vietu prestižā turnīrā Vācijā.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ