Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

07-05-2012

“Lokomotīve” viesos pārliecinoši zaudē Lodzas spīdvejistiem


Neveiksmīgi trešās Polijas 1. spīdveja līgas 2012. gada sezonas sacīkstes aizvadījušiDaugavpils“Lokomotīves” braucēji, kuri viesos ar 33:57 piekāpās Lodzas “Orzel”. Labākais mūsu vienībā ar 11 punktiem bija Mikaels Makss.

 

Lodzas vienība sastāva komplektācijas ziņā atbilst vidēja līmeņa komandai, tādēļDaugavpilsspīdveja cienītāji ar cerībām gaidīja dueli. Diemžēl jau pēc pirmajiem braucieniem viss praktiski bija skaidrs. Vāji brauca teju visi daugavpilieši, savukārt poļu komanda un tās leģionāri bija lieliski. Pēc četriem braucieniem 7:17, bet pēc pieciem jau 8:22. Tikai pamazām ieskrējās Romāns Považnijs, Mikaels Makss un Andžejs Ļebedevs. Uzvarēt mums izdevās tikai divos no 15 braucieniem (abas reizes Makss pārī ar Ļebedevu), tādēļ cerību uz labvēlīgu iznākumu nebija ne mazāko.

 

Beigās zaudējums ar 33:57. Mūsu komandā 11 punktus atveda Makss, septiņus – Ļebedevs, 6 – Považnijs, bet pa četriem Kjastam Podžukam un Vadimam Tarasenko. Tikai viens punkts dānim Kenetam Hansenam, bet Ivans Pļešakovs palika tukšā.

 

13. maijā “Lokomotīve” savā trekā uzņems Ļubļinas braucējus. Sākums plkst. 18:00. Gaidīsim Jūs stadiona tribīnēs!

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde

 




Atpakaļ