Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

07-05-2012

“Daugavas” futbolisti jaunā trenera vadībā uzvar Ventspilī


Latvijas futbola Virslīgā lietainā laikāDaugavpils“Daugavas” futbolisti izbraukumā ar 2:1 pieveica “Ventspili”, turnīra tabulā pakāpjoties uz pirmo pozīciju. Pirmo reizi daugavpiliešus cīņā veda jaunais galvenais treneris Ivans Tabanovs.

 

Pirmā apļa noslēdzošajā cīņā daugavpilieši viesojās pie iepriekšējā gada čempioniem ventspilniekiem. Jau pašā spēles sākumā lieliska iespēja izcelties bija Andrejam Kovaļovam, kurš neviena nepiesegts no četru metro attāluma trieca bumbu pāri vārtiem. Lai arī kopumā pirmajā puslaikā bumbu vairāk kontrolēja mājinieki, bīstamākus pretuzbrukumus veidoja “Daugava”. Bīstami tālsitieni padevās Edgaram Jermolajevam un Mamukam Gongadzem.

 

Vārtus mūsējie guva otrā puslaika sākumā, kad Andreju Kovaļovu soda laukumā notrieca pretinieku vārtsargs, bet piešķirto 11 metru soda sitienu realizēja Gongadze. Uzreiz pēc gūtajiem vārtiem iespēja izcelties bija arī Georgijam Uļjanovam, taču iespēja palika neizmantota. Ko neizdarījām mēs, izdarīja mājinieki. Pēc stūra sitiena veiklākais pie “Daugavas” vārtiem bija Daniils Turkovs.

 

Ventspilnieki sāka uzbrukt aktīvāk, bet daugavpilieši precīzāk. Pēc stūra sitiena izspēles lēcienā ar galvu bumbu vārtos ieraidīja Jurijs Sokolovs. Atlikušajā laikā visi “Ventspils” centieni izlīdzināt rezultātu panākumus nedeva.

 

Pirmo reizi “Daugavu” vadīja jaunais komandas galvenais treneris no Moldovas Ivans Tabatanovs. Mūsējie pirmo apli turnīra tabulā noslēgs pirmajā vietā.




Atpakaļ