Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

27-04-2012

Karatē. Divas Sudraba un Bronza Eiropas Čempionātā


Rumānijas galvaspilsētā Bukarestē norisinājās Eiropas  karatē čempionāts, kas pulcēja vairāk kā 800 karatistus no 29 Eiropas valstīm dažādās vecuma grupās.

Latvijas izlases komandas sastāvā piedalījās 7 sportisti no Daugavpils Karatē akadēmijas „LFSKA” ( prezidents A. Komars, 6. dans ).

Jaunākajā vecuma grupā Daugavpils karatistiem 2 sudraba medaļas. Ēriks Medņikovs izcīnīja otro vietu KATA kategorijā, Deniss Kuranovs – otro vietu KUMITE kategorijā. Katrā kategorijā bija jāiztur sīva konkurence – vairāk kā 30 jaunie karatisti.

Savu meistarību arī šoreiz pierādīja Sergejs Ivaņko, izcīnot KUMITE kategorijā (vecuma grupā 40+) bronzas medaļu, kurā piedalījās daudzi pieredzējuši karatē meistari.

Lieliski cīnījās un ieguva nenovērtējamu pieredzi arī pārējie Eiropas karatē čempionāta dalībnieki no „LFSKA”: A. Lebedeka, V. Sivačovs, A. Ivaņko un N. Ronmancevičs.

Karatē akadēmijas „LFSKA” administrācija pateicas Segejam Ivaņko, sportistu ģimenēm un visiem akadēmijas draugiem par aktīvu atbalstu un mērķtiecību!

Daugavpilieši tiek aicināti uzmundrināt un atbalstīt mūsu karatistus 19. maijā Daugavpils Olimpiskajā centrā, kur notiks starptautiskais karatē turnīrs „Daugavpils Fortress”.

 

 

Autors: info „LFSKA”

 

Foto: Ēriks Medņikovs, Sergejs Ivaņko un Deniss Kuranovs




Atpakaļ