Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

26-04-2012

Latvijas volejbola čempionāta finālturnīros Daugavpils komandas starp medaļniekiem


Nedēļas nogalē vienlaicīgi uz trīs Daugavpils Olimpiskā centra laukumiem norisinājās Latvijas jaunatnes čempionāta finālspēles. Daugavpils meitenes sasniedza atzīstamus rezultātus.

 

Daugavpilī sapulcējās Latvijas labākie jaunie volejbolisti un volejbolistes trīs grupās: 1997. gadā dzimušie zēni un meitenes, kā arī 1996. gadā dzimušās meitenes. Zēnu grupā par uzvarētājiem kļuva Jēkabpils spēlētāji, kuri apsteidza Kuldīgu un Jelgavu, savukārt Nikolaja Čemodanova trenētie Daugavpils BJSS audzēkņi ieņēma ceturto pozīciju. Par labāko Daugavpils vienības rindās tika atzīts Mareks Lazuka.

 

Vislabāk no Daugavpils komandām nospēlēja 1997. gadā dzimušās meitenes, kuras neatstāja izredzes uz panākumu citām Latvijas pilsētām. Mūsu meitenes kļuva par sacensību uzvarētājām, aiz savām mugurām atstājot Rīgas Volejbola skolas, Limbažu un RVS/Mārupes komandas! Žannas Zaņeginas komandas rindās par labākajām tika atzītas Sabīne Utināne un Anastasija Kravčenoka.

 

1996. gadā dzimušās meitenes treneres Natālijas Novikovas vadībā arīdzan nostartēja ļoti atzīstami. Piecu komandu konkurencē viņas ieņēma otro vietu, piekāpjoties tikai Mārupei/RVS. Par labāko daugavpilietēm tika atzīta Darja Povareškina.

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ