Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

07-04-2011

Hokeja klubs “Latgale” noslēdzis sezonu


Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova hokejistus uzņēma Daugavpils Domē, lai pateiktos par darbu sezonas laikā un izcīnīto 3. vietu Latvijas hokeja čempionātā.

" Es uzskatu hokeju par vienu no prioritārajiem sporta veidiem Daugavpilī, tāpēc pilsēta ir ieinteresēta šī sporta veida attīstībā. Apsveicu ar 3. vietu čempionātā. Domāju, ka tā ir laba motivācija nākamajos gados kāpt uz augstākā pjedestāla pakāpiena", uzsvēra Žanna Kulakova.

Hokeja kluba prezidents Vitālijs Aizbalsts pastāstīja, ka šī sezona bija sarežģīta, tā sākās ar daudzām neskaidrībā, bet sezonas beigās komanda saņēmās. Aizbalta kungs paskaidroja, ka šogad akcents tika likts uz vietējiem spēlētājiem. " Mums jākļūst par kadru kalvi, cieši jāsadarbojas ar sporta skolu, jāaudzina hokejistu jaunā maiņa no vietējiem puišiem- tas ir mūsu kluba uzdevums", uzsvēra Vitālijs Aizbalts. Viņš pateicās Žannai Kulakovai par atjaunoto "Zelta ripu", jo tieši viņa bija iniciatore pēc 30 gadiem atkal atsākt šo labo tradīciju Daugavpilī. Tā ir ļoti laba lieta, kad pilsētas puikām ir nodarbe, iespēja sevi parādīt ne uz ielas bet sporta laukumā, tā ir arī jaunu talantu atklāšanas iespēja. Aizbalta kungs pasniedza Žannai Kulakovai kluba pateicības rakstu.

Kā kluba vadība, treneri, spēlētāji, tā arī Daugavpils Domes vadība ir pārliecināti, ka hokejs Daugavpilī būs un attīstīsies, priekšā vēl daudz uzvaru un nozīmīgu notikumu.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ