Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

25-04-2012

Grigorjeva vēl nekvalificējas Londonai


Daugavpils brīvās cīņas cīkstone Anastasija Grigorjeva Londonas Olimpisko spēļu atlases sacensībās Bulgārijā ieņēma piekto vietu, tādējādi garantēt vietu olimpiādē vēl neizdevās.

Anastasija Eiropas čempionātā pieaugušajiem marta sākumā izcīnīja otro vietu, taču ar to iekļūšanai Londonas Olimpiskajās spēlēs nebija pietiekami. Lai kvalificētos Londonai, nedēļas nogalē Bulgārijas pilsētā Sofijā svara kategorijā līdz 55 kilogramiem bija jāiekļūst divu labāko pulkā.

17 dalībnieču konkurencē Grigorjeva sāka pārliecinoši. Pirmajā kārtā Nastja viegli tika galā ar Vācijas pārstāvi, pēc kā arī ar čehieti. Diemžēl izšķirošais zaudējums tika piedzīvots ceturtdaļfinālā, kur ļoti spraigā duelī tika atzīts Grieķijas pārstāves pārākums. Gandarījuma turnīrā tika uzvarēta baltkrieviete, bet cīņā par trešo vietu zaudēts rumānietei. Noslēguma tabulā Grigorjevai piektā vieta, bet Londonai kvalificējās grieķiete un azerbaidžāniete.

Grigorjeva vēl būs iespēja pacīnīties par olimpisko ceļazīmi vēl divos atlases turnīros, bet tajos vairs nestartēs tikai Eiropas pārstāves, bet arī citu kontinentu cīkstones.




Atpakaļ