Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-04-2012

Šodien startē V.Maizeļa piemiņas turnīrs volejbolā


Trīs dienas Daugavpilī norisināsies tradicionālais V.Maizeļa piemiņas turnīrs volejbolā jaunajiem sportistiem. Arī šogad uz sacensībām ieradušies viesi no Igaunijas, Lietuvas, Krievijas un Baltkrievijas.

 

Ja iepriekšējā gadā par augstākajām vietām cīnījās 1997. gadā dzimušās meitenes un puiši, šogad savu meistarību demonstrēs 1998. gadā dzimušie spēlētāji. Sīvākā konkurence solās būt meiteņu starpā, jo šeit uz godalgotajām vietām pretendēs astoņas vienības. Daugavpili pārstāvēs divas komandas, bet pa komandai būs no Šauļiem, Viļņas, Grodņas, Viborgas, Sanktpēterburgas un Viru. Pirmās spēles piektdien sāksies jau plkst. 12:00, bet atklāšanas ceremonija 16:00 Kandavas ielā 17a (volejbola skolas lielajā zālē). Sestdien pirmās spēles Daugavpils BJSS lielajā un mazajā zālē jau no plkst. 10:00, savukārt pēdējās 18:45. Svētdien spēles no 9:30 līdz 13:30. Apbalvošanas ceremonija 14:45.

 

Puišiem par pirmajām vietām cīnīsies sešas komandas, starp kurām būs trīs Daugavpils vienības. Viesi būs no Rīgas, Viru un Grodņas. Puiši savas spēles aizvadīs Daugavpils Centra ģimnāzijā un Kandavas 17a mazajā zālē. Sestdien spēles no 9 līdz 17, savukārt svētdien no 10 līdz 12:30.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ