Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

02-04-2012

Šāvējiem otrā vieta Latvijas jaunatnes čempionātā


No 30. līdz 31. martam Dobelē norisinājās Latvijas čempionāts ložu šaušanā junioriem. Tajā labi nostartēja Daugavpils komanda, kas komandu ieskaitē ieņēma otro pozīciju.

 

Latvijas čempionātā piedalījās septiņu komandu pārstāvji. Daugavpils ar 132 punktiem atpalika tikai no Tukuma BJSS audzēkņiem, ieņemot otro vietu. Vairāki mūsu šāvēji individuālajā vērtējumā tika pie godalgotajām vietām, bet vairākiem arī personiskie rekordi.

 

Šaušanā ar mazkalibra ieroci no 50 metriem 15 šāvēju konkurenē Vadims Anetjko ieņēma otro vietu. Tuvu vēl vienai godalgai viņš bija šaušanā ar mazkalibra ieroci no 25 metriem, tomēr pēdējā šāvienu sērijā izlaida no rokām trešo vietu, paliekot ceturtais. Ar jaunu personisko rekordu 17 dalībnieku konkurencē septītais bija Mihails Zaharevskis – 533 punkti.

 

Šaušanā ar pneimatisko ieroci no 10 metriem Anetjko ieņēma piekto vietu, bet Artjoms Latišenko ar personisko rekordu palika septītais.

 

Meiteņu konkurencē no daugavpilietēm labākā bija Anete Vagale. Šaušanā ar standarta mazkalibra ieroci no 25 metriem viņai otrā vieta. Trešā ar jaunu personisko rekordu bija Katrīna Dališevska. Anete iegūtajai otrajai vietai pievienoja arī trešo vietu šaušanā ar pneimatisko ieroci no 10 metriem. Piektā šajā vingrinājuma bija Dališevska, bet Olga Fedoroviča šoreiz sestā.

 

Šīs sacensības bija īpaši vērtīgas ar to, ka visas disciplīnas bija olimpiskās, tādējādi bija iespēja pārbaudīt spēkus pirms vasarā gaidāmās Latvijas Olimpiādes.

 

 

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde

 




Atpakaļ