Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

02-04-2012

Starptautiskais sambo turnīrs veiksmīgi aizvadīts


Sestdien Kultūras un sporta pilī tika aizvadītas aizraujošas sambo cīņas. „Daugavpils Youth Sambo Open 2012” turnīra ietvaros tika dalītas ne tikai šo sacensību godalgas, bet arī Latvijas jaunatnes čempionāta medaļas.

 

Tāpat kā iepriekšējā gadā, arī šoreiz šīs sacensības bija atlases mači Latvijas jaunatnes izlases sastāva noteikšanai. Šī iemesla dēļ dalībnieku skaits nebija liels, toties pirmajā vietā izvirzījās nevis kvantitāte, bet gan kvalitāte. Latvijas jaunatnes izlase jau 5. aprīlī piedalīsies Eiropas čempionātā.

 

Kā jau pēdējā laikā ierasts, uz Daugavpili ieradās sportisti arī no Krievijas, Baltkrievijas, Igaunijas un Lietuvas. Kopumā 11 komandas no piecām valstīm.

 

No Daugavpils pārstāvjiem derētu izcelt Dmitriju Anisko, kurš uzvarēja svara kategorijā līdz 78 kilogramiem. Ceļā līdz pirmajai vietai viņš pieveica Rīgas un Krievijas pārstāvjus. Dmitrijs jau maijā piedalīsies starptautiskā turnīrā Maskavā, bet septembrī startēs Eiropas atklātajā čempionātā jauniešiem.

 

No Daugavpils sportistiem uz goda pjedestāla tika arī  Antons Sinkevičs (divas otrās vietas), Vladislavs Ivanovs (3. vieta), Robins Šnegass (divas trešās vietas), Antons Jevdokimovs (divas trešās vietas).

 

Sacensību organizētāji izsaka pateicību visiem atbalstītājiem: Daugavpils Domes Jaunatnes lietu nodaļai, Daugavpils Sporta pārvaldei, sambo un un džudo centram „Singitaj”, apsardzes firmai „Alfa Drošība Group”, „RISEBA” Daugavpils filiālei, uzņēmumam „IVS-D” un „PRINTPluss”.




Atpakaļ