Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

30-03-2012

Nedēļas nogalē daudz interesantu sporta notikumu


Ļoti sportiska būs šī nedēļas nogale Daugavpils sporta dzīvē. Pilsētniekiem būs iespēja vērot visdažādākos sporta veidus, sākot ar futbolu un volejbolu, bet noslēdzot ar peldēšanu un sambo.

 

Jau piektdien „Esplanādes” stadionā startēs šī pavasara otrais jauniešu futbola turnīrs „Sniegpulkstenis”, kurā spēlēs ne tikai BFC „Daugava” audzēkņi, bet arī jaunie futbolisti no mūsu kaimiņvalstīm, kā arī citām Latvijas pilsētām. Piektdien pirmās spēles no plkst. 11:00, savukārt sestdien un svētdien jau no 9:00.

 

Šajās brīvdienās kļūs zināms Daugavpils pilsētas čempions volejbolā vīriešiem. Čempioni tiks noskaidroti Daugavpils BJSS lielajā zālē (Kandavas 17a) svētdien. Spēle par trešo vietu starp BJSS 93/94 un PSK tiks aizvadīta plkst. 11:00, bet lielais fināls plkst. 12:15. Finālā tiksies „EI2” un „Veiksme VR”. Tas viss svētdien.

 

Sestdien pirmo mājas spēli futbola Virslīgā aizvadīs Daugavpils „Daugava”, kas tiksies ar ambiciozo Jūrmalas „Spartaku”. Jūrmalnieki sezonai pieteikuši piecus kolumbiešus, divus ganiešus, kā arī vairākus citus ļoti spēcīgus spēlētājus. Viegli „Celtnieka” stadionā daugavpiliešiem noteikti neklāsies. Spēles sākums plkst. 14:00.

 

Futbola kaislības gaidāmas arī Daugavpils Olimpiskajā centrā, kur gan sestdien, gan svētdien notiks pilsētas futzāla čempionāta pēdējo divu kārtu mači. Šajās spēlēs arī noskaidrosies labākā pilsētas komanda. Šobrīd titulam vistuvāk ir „LDZ Cargo-1”, kas par sešiem punktiem apsteidz tuvākās sekotājas, toties cīņā par otro vietu „Latgales Ceļdaris”, „Norteks” un „Rēzekne”. Svētdien pirmās spēles no plkst. 11:00, bet pēdējā cīņa 15:00.

 

Sestdien turpat olimpiskajā centrā pēdējo sezonas cīņu savas publikas priekšā aizvadīs „Latgales” florbolisti, kas jau nodrošinājuši iekļūšanu Virslīgā. 1. līgas finālsērijas otrajā spēlē viņi uzņems „Ādažus”, kas viesos tika zaudēts ar 4:9. Spēles sākums plkst. 12:00.

 

Sestdien Kultūras un sporta pils lielajā zālē izklaide arī cīņas sporta veidu cīnītājiem. Šeit tiks aizvadīts 4. starptautiskais Daugavpils čempionāts sambo, uz kuru atbrauks viesi no tuvākajām Latvijas kaimiņvalstīm. Pirmās cīņas plkst. 12:00, bet fināli un medaļu dalīšana no plkst. 16:00.

 

Sporta kompleksā „Celtnieks” sestdien no plkst. 10:00 starptautiskās peldēšanas sacensības „Pavasara kauss”.

 

Visbeidzot, svētdien plkst. 18:00 norisināsies Latvijas volejbola čempionāta bronzas sērijas otrā spēle starp  „Daugavpils Universitāti” un „Lāsi-R/Rīga”. Neatkarīgi no spēles iznākuma daugavpiliešiem tā būs pēdējā sezonas spēle mājās.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde

 

 




Atpakaļ