Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

26-03-2012

Zelta ripas finālspēles paredzēts aizvadīt 5. aprīlī


Pirmdienas sporta preses konferencē tika plašāk runāts par hokeja turnīru „Zelta Ripa”. Pamatturnīrs jau teju noslēdzies, bet uzvarētājus mēs uzzināsim 5. aprīlī.

 

Sporta preses konferencē viesojās viens no sacensību rīkotājiem Arvīds Saušs, kurš pastāstīja, ka aizvadītas 10 no 12 paredzētajām pamatturnīra spēlēm. Šogad turnīrā piedalās četras komandas, kuras visus mačus aizvada ledus hallē. Vispārliecinošāko sniegumu demonstrē 6. vidusskolas vienība, kas uzvarējusi visās spēlēs. Tāpat turnīrā piedalās arī 3., 13. un 17. vidusskolas spēlētāji.

 

Interesi par iespēju piedalīties šajā turnīrā izteikusi arī viena Rokišķu skola, kas varētu spēlēt nākamā gada turnīrā. Organizatori cer nākamgad sapulcināt astoņas komandas, kuras spēles aizvadītu Kandavas ielā 17 (uz futbola mini-pitch) laukumiem. Sacensību veiksmīgai organizēšanai daudz kas atkarīgs no laikapstākļiem. Tieši īsās ziemas dēļ hokejisti šogad mačus aizvada ledus hallē nevis zem atklātas debess.

 

Šogad katrā komandā nedrīkst būt vairāk par diviem profesionāliem hokejistiem, bet nākamgad, iespējams, vairs nevarēs spēlēt neviens. Turnīra galvenā ideja ir dot iespēju jebkuram pilsētas bērnam samērot spēkus ar citiem entuziastiem, savukārt BJSS treneriem tā ir iespēja atlasīt jaunos talantus. Šogad čempionātā piedalās 1996. – 2000. gadā dzimušie puikas.

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ