Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-03-2012

„Latgales” florbolisti nodrošina vietu Virslīgā


Pamatīgu un patīkamu pārsteigumu sarūpējuši „Latgales” florbolisti, kuri debijas sezonā Latvijas 1. florbola līgā pratuši nodrošināt iekļūšanu Virslīgā.

 

„Latgales” florbolisti vēl 2010. gadā spēlēja Latvijas 2. florbola līgā, bet šogad vienība debitēja pēc spēka otrajā spēcīgākajā Latvijas turnīrā. Lai arī ne bez kritumiem, tomēr vieta izslēgšanas spēlēs tika nodrošināta pārliecinoši, pie tam arī sniegums play-off cīņās bijis lielisks. Sestdienas vakarā Daugavpils Olimpiskajā centrā daugavpilieši veica jaunu ierakstu pilsētas florbola vēsturē – tikusi nodrošināta dalība Latvijas florbola Virslīgā.

 

Pusfinālsērijā „Latgale” tikās ar „Madonu”, kurai ir krietni lielāka pieredze tāda līmeņa spēlēs, taču tas netraucēja daugavpiliešiem tikt pie uzvaras viesos ar 8:4. Savā laukumā bija iespēja pielikt punktu šai sērijai, kā arī nodrošināt vietu Virslīgā.

 

Tas arī godam tika paveikts. Visu maču „Latgale” atradās vadībā, iegūto pārsvaru viegli arī nosargājot līdz cīņas noslēgumam – 8:5. Ar to bija pietiekami, lai garantētu vietu finālā un Virslīgā!! Finālsērijā daugavpilieši tiksies ar „Ādažiem”, tomēr šim duelim vairs būs tikai prestiža nozīme.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde

 




Atpakaļ