Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-03-2012

„Daugava” sezonu sāk ar izstāšanos no Latvijas kausa


Ar zaudējumu pirmais jaunās sezonas mačs noslēdzies Daugavpils „Daugavai”, kas viesos ar 0:1 piekāpās „Liepājas Metalurgam”, izstājoties no Latvijas kausa izcīņas.

 

2012. gada sezona iesākās ar Latvijas kausa ceturtdaļfināla spēlēm. Daugavpiliešiem izlozē pretī tika viena no vadošajām Latvijas vienībām „Liepājas Metalurgs”. Tieši liepājnieku rindās šogad spēlēs līdzšinējais „Daugavas” līderis Valērijs Afanasjevs. Mačs „Daugavai” neizvērtās sekmīgs, jo iespēju izcelties praktiski nebija.

 

Liepājnieki uzbruka aktīvāk, taču vairāk par vieniem vārtiem tā arī nespēja gūt. Vienīgo reizi izcēlās liepājnieku Lietuvas leģionārs Mindaugs Bagužis, kurš bija precīzs pēc stūra sitiena izspēles otrā puslaika vidū. Vērts piebilst, ka „Daugava” vairāk nekā puslaiku bija spiesta pavadīt skaitliskajā mazākumā, jo par rupju pārkāpumu no laukuma tika noraidīts Maksims Rafaļskis.

 

Šajā mačā „Daugavas” rindās debitēja virkne futbolistu: Matija Mihaļs, Kaspars Ikstens, Jurijs Mamajevs, Maksims Rafaļskis un Guntars Silagailis.

 

Nākamā spēle daugavpiliešiem paredzēta 24. martā pret Rīgas „Daugavu”. Ar šo maču tiks atklāta Virslīgas sezona.




Atpakaļ