Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

16-03-2012

„Daugava” gatava jaunajai sezonai


Ceturtdien Daugavpils Olimpiskajā centrā futbola kluba „Daugava” galvenais treneris Ravils Sabitovs žurnālistiem plašāk pastāstīja par gatavošanos sezonai un savu nokļūšanu komandā.

 

Sestdien plkst. 14:00 daugavpilieši viesos aizvadīs Latvijas kausa ceturtdaļfināla spēli ar „Liepājas Metalurgu”. Šī būs pirmā oficiālā jaunās sezonas spēle, pēc kuras startēs arī Virslīgas čempionāts. Daugavpiliešu aizbildnis Ravils Sabitovs presei pastāstīja, ka komandai mērķi vēl nav izvirzīti, taču tas tiks izdarīts pēc kausa spēles.

 

Viņš arīdzan izteica prieku par iespēju strādāt Latvijā, jo pēdējā laikā tas ir bijis pierasti strādāt ārvalstīs. Trenera vārdiem runājot, iegūt darbu dzimtenē Krievijā ir krietni grūtāk, nekā ārvalstīs. Pirms pārcelšanās uz „Daugavu” viņš trenēja vienu no vadošajiem Kazahstānas klubiem „Tobol”.

 

Ar komandas sastāvu Sabitovs bijis apmierināts. Futbolisti treniņos strādā cītīgi, pie tam arī pieaicinātie leģionāri esot laba līmeņa. Par komandas līderi vajadzētu kļūt Latvijas izlases kandidātam Maksimam Rafaļskim, kurš līdz šim spēlēja Krievijas klubā Kaļiņingradas „Baltika”. Makss jau paudis apņēmību pierādīt sevi no labākās puses, lai nākotnē būtu iespējas tikt pie līguma arī ārvalstīs.

 

Atsevišķas uzslavas no Daugavpils jaunajiem spēlētājiem saņēma Ēriks Kokins un Ričards Raščevskis, taču Sabitovs uzsvēra, ka viņiem vēl daudz jāstrādā, lai sasniegtu augstu līmeni. Lielo pārbaudes spēļu skaitu treneris skaidroja vienkārši: „Mēs starpsezonā gribējām pārbaudīt pēc iespējas vairāk potenciālo jaupienācēju, bet spēlēšana ir labākais veids, kā to izdarīt.”

 

Novēlēsim „Daugavai” veiksmi!




Atpakaļ