Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-03-2012

„Daugavas” sastāvu papildina divi Latvijas izlases kandidāti


Daugavpils „Daugavā” nākamajā sezonā spēlēs divi Latvijas futbola izlases kandidāti. No Rīgas „Skonto” uz Daugavpili pāries vārtsargs Kaspars Ikstens, bet no Kaļiņingradas „Baltika” pussargs Maksims Rafaļskis.

 

Jau 17. martā „Daugava” izbraukumā aizvadīs Latvijas kausa ceturtdaļfināla spēli ar „Liepājas Metalurgu”. Līdz šim mačam vairs neviena oficiāla pārbaudes cīņa nav paredzēta, toties izkristalizējies nākamās sezonas sastāvs.

 

Komandā arī turpmāk spēlēs visi labākie vietējie futbolisti, atskaitot iepriekšējo gadu līderi Valēriju Afanasjevu, kurš pārgājis uz „Metalurgu”. Arī šogad vietējo publiku priecēs iepriekšējā gada labākais snaiperis Mamuka Gongadze, kā arī aizsargi Bidžina Cincadze un Georgijs Uļjanovs.

 

No latviešu futbolistiem komandas rindas papildinās viens no izlases kandidātiem vārtsargs Kaspars Ikstens, kurš līdz tam spēlēja „Skonto”. Klāt nācis arī gados jaunais vārtsargs Igors Serkovs. Uzbrukuma līniju stiprinās rēzeknietis Guntars Silagailis, kurš iepriekšējos gados spēlējis dažādos Izraēlas, Baltkrievijas un Īrijas klubos.

 

Ļoti spēcīgs papildinājums gaidāms pussargu līnijā, jo „Daugavā” turpmāk spēlēs bijušais „Metalurga”, „Rīgas” un Krievijas kluba „Baltika” pussargs Maksims Rafaļskis. Arī Rafaļskis iepriekšējos gados ticis pieaicināts Latvijas izlasei, kopumā aizvadot 13 mačus.

 

Vairāki leģionāri nāk arī no Krievijas. Starp viņiem Andrejs Streļcovs, kā arī pieredzējušie pussargi Jurijs Mamajevs un Sergejs Jašins, kuriem ir Krievijas Premjerlīgas pieredze. Vēl klāt nākuši aizsargi Andrejs Ivanovs un Dmitrijs Polovinčuks, kā arī horvāts Matija Mihaļs.

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ