Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

02-03-2012

Nedēļas nogalē bokss „City Center”, taekvondo – Olimpiskajā centrā


Šajā nedēļas nogalē Daugavpilī vairāki interesanti sporta pasākumi. No piektdienas līdz sestdienai izklaides centrā „City Center” norisināsies Daugavpils pilsētas atklātais čempionāts boksā, bet sestdien Daugavpils Olimpiskajā centrā Baltijas kauss taekvondo.

 

Izklaides centrā „City Center” („Banzai”) jau piektdien startēs Daugavpils pilsētas atklātais čempionāts boksā, kurā piedalīsies vairāk nekā 100 dalībnieki ne tikai no Daugavpils un citām Latvijas pilsētām, bet arī mūsu kaimiņvalstu pārstāvji.

 

Visas cīņas norisināsies ringos, kuri tiks novietoti uz „Banzai” skatuves. Piektdien sacensību sākums ap plkst. 16:00, bet sestdien no 10:30. Abas dienas tās ritēs ap trīs stundām. Piektdienas vakarā bokseri būs sagādājuši arī īpašu šova programmu nakts kluba „Banzai” apmeklētājiem. Būs iespēja vērot sieviešu cīņas, kā arī amatieru un profesionāļu spēkošanos ringā.

 

Sestdien cīņas cienītājiem jādodas arī uz Daugavpils Olimpisko centru, kur jau no plkst. 9:00 startēs 2. Baltijas kausa izcīņas posms taekvondo. Starp dalībniekiem būs labākie Latvijas un Baltijas cīkstoņi.

 

Piektdien (no 18:00) un svētdien (no 10:00) Daugavpils BJSS un Daugavpils Centra ģimnāzijas sporta zālēs tiks aizvadītas kārtējās pilsētas volejbola čempionāta spēles, ledus hallē sestdien no plkst. 13:00 Latvijas Jaunatnes hokeja līgas mači, savukārt svētdien Daugavpils Olimpiskajā centrā pilsētas futzāla čempionāts.

 

Ar visiem sporta pasākumiem brīvdienās varat iepazīties šeit: http://www.sportaparvalde.lv/notikumu-kalendars




Atpakaļ