Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

01-03-2012

Sporta ziņas


Dobrovoļskim divi vārti, bet „Latgalei” atkal zaudējums

 

Drūmā Latvijas Atklātā hokeja čempionāta sezona tuvojas tās noslēgumam. Daugavpils „Latgalei” jau sen vairs nav par ko cīnīties, atskaitot tās godu. Diemžēl arī trešdienas izbraukuma spēlē pret „Energija” tika piedzīvota neveiksme – 3:5.

 

Abas komandas turnīra tabulā atrodas līdzās, taču nevienai no tām nav izredžu tikt izslēgšanas mačos. Ja „Latgalei” izdotos uzvarēt, vēl rastos iespēja pakāpties uz astoto vietu, bet neveiksmes gadījumā būtu skaidrs, ka augstāk par devīto vietu mēs vairs nevaram tikt.

 

Diemžēl piepildījās otrais scenārijs. Visu maču daugavpilieši atradās iedzinēju lomā, taču pretinieks netika atlaists tālu. Pēc pirmā perioda 1:2, bet pēc otrā 2:4. Pēdējā trešdaļā komandas vēlreiz apmainījās ar vārtu guvumiem, bet tas spēles iznākumu neietekmēja – 5:3 „Energija” uzvara.

 

„Latgalei” divus vārtus guva Aleksandrs Dobrovoļskis, savukārt Vitālijam Ļeščovam vārti un divas piespēles.

 

„Daugavai” vēl viens neizšķirts 

 

„Daugavas” futbolisti Rīgā aizvadījuši otro pārbaudes spēli pēdējo trīs dienu laikā. Šoreiz daugavpiliešiem pretī stājās „Jelgava”. Mačs noslēdzās ar rezultātu 1:1.

 

Spēles pirmajā puslaikā daugavpilieši vairāk kontrolēja bumbu un arī guva vienus vārtus. Izcēlās kāds no spēlētājiem, kurš šobrīd komandā atrodās uz pārbaudes laiku. Otrajā spēles pusē viens no Latvijas izlases kandidātiem Vladislavs Kozlovs prata izlīdzināt rezultātu. Mačs tā arī noslēdzās ar rezultatīvu neizšķirtu 1:1.

 

Jaunā futbola sezona Latvijā startēs marta beidu daļā.

 

 

„Latgales” florbolisti izslēgšanas spēles sāk ar graujošu uzvaru

 

Pirmo Latvijas 1. florbola līgas izslēgšanas spēli aizvadījuši „Latgales” florbolisti. Viesos ar 12:1 tika pieveikta „Burtnieku novada/Valkas” vienība. Nākamais mačs sestdien Daugavpilī.

 

„Latgales” florbolisti debijas sezonu 1. līgā aizvadījuši pārliecinoši. Centra grupā tika ieņemta otrā vieta, kas izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā pretiniekos deva Vidzemes grupas trešo spēcīgāko vienību „Burtnieku novads/Valka”.

 

Vēl pirmās trešdaļas beigu daļā rezultāts uz tablo bija 1:1, bet tad „Latgale” pārliecinoši pārņēma vadības grožus savās rokās. Jau pēc otrā perioda septiņu vārtu pārsvars, bet noslēdzošajās 20 minūtēs gūti vēl četri vārti! Pirmais izslēgšanas mačs Daugavpils florbola vēsturē noslēgts ar graujošu uzvaru 12:1!

 

Ceturtdaļfināla sērija ritēs līdz kādas komandas divām uzvarām. Otrais mačs sestdien tiks aizvadīts Daugavpils Olimpiskajā centrā. Tā sākums plkst. 16:00. Ja daugavpilieši uzvarēs, pusfinālā mums pretī stāsies vai nu Madonas, vai arī  Jelgavas novada spēlētāji.

 

Uzvarā pār „Burtnieku novadu/Valku” rezultatīvākais daugavpiliešiem bijis Mārtiņš Zaikovskis ar četriem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, savukārt Aleksandram Grehovam trīs vārti un divas piespēles.

 

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde

 




Atpakaļ