Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

29-02-2012

Daugavpilī pirmo reizi norisinājās Latvijas kausa posms biljardā


Nedēļas nogalē „Orange Bowling” telpās norisinājās 5. Latvijas kausa posms pulā, kas pirmo reizi norisinājās Daugavpilī. Par sacensību uzvarētāju kļuva viens no reitinga līderiem Guntars Timermanis.

 

Sestdien pirmo reizi praktiski visi labākie Latvijas „Pool 8” spēlētāji sapulcējās Daugavpilī. Līdz šim vēl ne reizi Latvijas kausa posms nebija norisinājies mūsu pilsētā. Kopumā par uzvarētāju titulu sacentās 22 biljardisti.

 

Sākumā viņi tika sadalīti četrās apakšgrupās, noskaidrojot 16 astotdaļfināla dalībniekus. Pēc tā turnīrs ritēja pēc tradicionālās izslēgšanas spēļu sistēmas. Grupu turnīrā labākais rezultāts Latvijas reitinga līderim Aleksejam Mališevam, bet viņam turnīrs beidzās jau ceturtdaļfinālā, kur vinš piekāpās Annai Prisjažņukai – 4:5.

 

Jau astotdaļfinālā turnīrs beidzās trešā labākā rezultāta īpašniekam Dainim Dunduram, kurš ar 1:4 zaudēja Guntaram Timermanim. Timermanis ar lielām pūlēm izkļuva ārā no savas grupas, bet izslēgšanas spēlēs pieveica visus oponentus. Ceturtdaļfinālā ar 5:2 apspēlēts Igors Kačanovs, pusfinālā ar 5:4 Pēteris Ermansons, bet finālā ar 6:5 uzvarēts Pāvels Grigorjevs.

 

Timermanim pirmā vieta, Grigorjevs otrais, savukārt trešās vietas Prisjažņukai un Ermansonam. Sacensības organizēja Daugavpils Sporta pārvalde sadarbībā ar Latvijas Republikas biljarda federāciju.

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ