Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

27-02-2012

Šāvējiem medaļas Latvijas čempionātā


No 23. līdz 25. februārim Rīgā norisinājās Latvijas ziemas čempionāts šaušanā ar kaujas ieročiem. Daugavpils komandai vairākas godalgotas vietas.

Daugavpils komanda deviņu vienību ieskaitē ieguva otro vietu. Pie uzvaras tika Afanasija Kuzmina sporta klubs. Ātršaušanā ar mazkalibra ieroci Daugavpils komanda arīdzan ierindojās otrajā pozīcijā. Mūsu komandu pārstāvēja Vadims Anetjko, Andris Vagalis, Juris Ancāns un Dmitrijs Vasiļjevs.

 

Individuālajā ieskaitē šajā vingrinājumā Vadimam Anetjko trešā vieta.

Interesanti, ka Daugavpils komandai 2. vieta arī šaušanā pa apaļo mērķi ar kaujas pistoli. Mūsu komandas rindās šāva Arta Vagale, Rihards Ģerts, Andris Vagalis un Juris Ancāns. Kopumā par uzvaru cīnījās 61 dalībnieks, bet Ģerts individuālajā ieskaitē šoreiz palika trešais, par trīs punktiem pārsniedzot sporta meistara normatīvu.

 

Atsevišķi vērts pieminēt divus daugavpiliešus Juri Stivriņu un Artjomu Grigorjevu, kuri šoreiz pārstāvēja robežsardzes komandu, ātršaušanā ar kaujas ieroci kļūstot par Latvijas čempioniem.  Individuālajā ieskaitē Stivriņam ceturtais rezultāts.




Atpakaļ