Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

27-02-2012

Bokseriem panākumi Lietuvā


No 23. līdz 25. februārim Liepājas pilsētā Marijampolē norisinājās starptautiskais Zigmja Katiliusa piemiņas turnīrs boksā. Katru gadu uz šīm sacensībām ierodas prāvs dalībnieku skaits no dažādām valstīm. Starp dalībniekiem bija Latvijas, Lietuvas, Polijas, Igaunijas un  Krievijas bokseri.

 

Turnīrā, kurā piedalījās ap 120 dalībniekiem, godalgas tika dalītas divās vecuma grupās: 1996./1997. un 1994./1995. gadā dzimušo dalībnieku konkurencē. Starp dalībniekiem bija savu valstu labākie bokseri. Trīs dienu laikā bija manāms, cik labi tehniski un taktiski bija apmācīti bokseri.

Daugavpils godu aizstāvēja Vladislava Sokolova trenētie Daugavpils BJSS audzēkņi. 1995. gadā dzimušais Dmitrijs Zaharovs svara kategorijā līdz 48 kilogramiem uzvarēja visās trijās cīņās, kļūstot par sacensību uzvarētāju. Edgars Koržeņevskis, kurš dzimis 1999. gadā, finālcīņā piekāpās Marijampoles sportistam, ieņemot otro pozīciju.

 

Ēvalds Teikmanis uzvarēja divas cīņas, bet finālā piekāpās Lietuvas pārstāvim. Mūsu sportistu treneris Sokolovs bija apmierināts ar puišu sniegumu:

 

„Tā bija laba pieredze gan sportistiem, gan trenerim. Lai tiktu līdz finālam, vajadzēja aizvadīt smagas cīņas. Līdz finālam puiši tika, bet tikai Dmitrijam Zaharovam tur izdevās uzvarēt. Pirmajā raundā viņš pārliecinoši zaudēja, bet pareiza taktika ļāva izcīnīt uzvaru cīņā. Jāuzslavē arī Edgars Koržeņevskis, kurš cīnījās ar 2-3 gadus vecākiem puišiem.”

 

No 2. līdz 3. martam Daugavpilī norisināsies Daugavpils čempionāts jauniešiem, junioriem un pieaugušajiem. Cīņas noritēs naktsklubā „City Center”.




Atpakaļ