Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

24-02-2012

Volejbolisti attālinās no Schenker līgas pusfināla


Ceturtdienas vakarā Schenker volejbola līgas pirmajā ceturtdaļfināla spēlē Daugavpils Universitātes volejbolisti savu skatītāju priekšā ar 0:3 piekāpās “Parnu”, tādējādi praktiski zaudējot izredzes tikt labāko četriniekā.

 

Olimpiskajā centrā abas komandas ieradās optimālajos sastāvos, tādēļ pērnaviešu izredzes uz panākumu tika vērtētas augstāk. Pirmkārt, viesu sastāvs bija krietni vien sabalansētāks, otrkārt, par labu igauņiem liecināja pamatturnīra savstarpējo spēļu bilance – 3:1 un 3:0.

 

Neskatoties uz to, daugavpilieši iesāka spēli ļoti veiksmīgi. Labi izdevās uzņemt servi, vairākas labas piespēles izdarīja Mārtiņš Jansons, savukārt igauņi bieži kļūdījās. Tas ļāva iegūt pārsvaru 7:3. Īsā laikā viesi prata izlīdzināt rezultātu, bet viss pirmajā setā izšķīrās galotnē. Sākumā DU no 19:22 panāca 23:23, tomēr divas kļūdas pēc kārtas neļāva noslēgt setu uz pozitīvas nots – 23:25.

 

Otrajā un trešajā setā igauņiem atradās vairāki līderi, bet daugavpiliešiem bija lielas problēmas ar servju uzņemšanu. Šajā komponentā grēkoja teju visi, tādējādi cerēt uz panākumu nebija pamatojuma. Zaudējumi ar 19:25 un 17:25. Rezultatīvākais mūsu komandā ar deviņiem punktiem bija Ēriks Voroņko, bet astoņi punkti Vitālijam Cinnem.

 

Atbildes spēle paredzēta svētdien Pērnavā. Lai saglabātu izredzes uz tikšanu “Final Four”, viesos DU jāuzvar ar 3:0, pēc kā tiktu aizvadīts “zelta” sets. Interesanti, ka ceturtdaļfinālu pirmajās spēlēs zaudēja visas četras Latvijas komandas.

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ