Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

09-02-2012

No piektdienas varēs iegādāties biļetes uz LBL Zvaigžņu spēli


18. februārī Daugavpilī pirmo reizi norisināsies Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēle. Biļetes uz basketbola šovu varēs iegādāties no 10. februāra Daugavpils Olimpiskajā centrā.

 

20. LBL Zvaigžņu spēle norisināsies sestdien, 18. februārī Daugavpils Olimpiskajā centrā. Zvaigžņu spēles sākums plkst. 15:00, bet pirmie konkursi un izklaidējošie pasākumi jau no plkst. 11.

 

Šogad Zvaigžnu spēlē savā starpā spēkiem mērosies LBL Latvijas izlase ar Leģionāru izlasi. Latvijas izlases pamatpiecinieks:

Dairis Bertāns, Sandis Valters (abi – VEF Rīga), Jānis Timma (Liepājas Lauvas), Kristaps Dārgais (Latvijas Universitāte), Mārtiņš Meiers (BK Ventspils).

 

Leģionāru izlase: Kērtiss Miledžs (VEF Rīga), Stīvens Grejs, Džamars Jangs (abi BK Ventspils), Tailers Keins, Kortnijs Simss (abi VEF Rīga).

 

Zvaigžņu spēles laikā notiks arī Sport 2000 B.a.l.l. trīspunktu metēju konkurss (piedalīsies LBL un LBL-2 spēlētāji, kā arī LSBL spēlētājas), Baltika slam dunk konkurss, meistarības konkurss, klubu konkurss, Škoda treneru konkurss, Peak karsējmeiteņu konkurss un Baltika skatītāju konkurss.

Biļetes uz pasākumu varēs iegādāties no 10. februāra Daugavpils Olimpiskajā centrā (2. stāva recepcija). Ja Jums nav iespējas iegādāties tās klātienē, tad varat veikt kolektīvos biļešu pasūtījumus (vismaz 10 biļetes). Šajā gadījumā Jums jāsūta savs pieteikums uz daugavpils-oc@inbox.lv . Tekstā jāmin biļešu skaits, rezervētājs un atbildīgā persona (vēstules nosaukums: „Biļešu rezervācija Zvaigžņu spēlei”). Līdz 17. februārim, nosūtot e-pastu uz to pašu adresi, jāapstiprina, ka biļetes vēl joprojām ir nepieciešamas. Biļetes kasē jāiegādājas līdz 18. februāra plkst. 11.  

 

Biļešu cena pieaugušajiem: 1Ls

Bērniem no 7-18 gadiem: 0,5Ls

Pensionāriem, bērniem līdz 7 gadu vecumam, kā arī LBL licencētajiem treneriem un tiesnešiem: bezmaksas

 

Iedzīvotāju interese par gaidāmo pasākumu ir ļoti liela, tādēļ aicinām ar biļešu iegādi ilgi nekavēties, pērkot vai rezervējot tās laicīgi.

 

Zvaigžņu spēles sākums 18.februārī plkst.15, reportāža LTV7 būs skatāma 19.februārī plkst.14.

LBL Zvaigžņu spēli atbalsta Daugavpils Sporta pārvalde, alus darītava Baltika, Škoda un Sport 2000.

 



Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ