Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-02-2012

Zaudējums attālina DU no play-off


“Daugavpils Universitātes” basketbolistes otrdienas vakarā ar 51:58 izbraukumā piekāpās “TTT Juniorēm”, pasliktinot izredzes kvalificēties izslēgšanas spēlēm.

 

Uzvara pār rīdziniecēm būtu ļāvusi nostabilizēties piektajā pozīcijā turnīra tabulā, pie tam uzlabotu izredzes pacīnīties arī par vietu labāko četriniekā. Spēle izvērtās līdzīga, taču praktiski visu laiku vadībā turējās “Juniores”. Pēc pirmā puslaika viņām bija septiņu punktu pārsvars, taču 3. ceturtdaļā uz brīdi vadību jau izdevās pārņemt daugavpilietēm.

 

Diemžēl izšķirošajos brīžos mājinieces nospēlēja aukstasinīgāk, noslēdzot maču ar panākumu 58:51. DU šajā spēlē izmantoja tikai sešas spēlētājas, bet pretinieces pretī lika desmit. Ļoti vāji šoreiz daugavpilietes meta no tālās distances, no 26 tālmetieniem realizējot tikai četrus, pie tam precīza bija tikai Kristīna Egle.

 

Eglei 17 punkti un 11 atlēkušās bumbas. 18 punktus prata iemest Oļesja Jevsejeva, kura spēlēja bez maiņām. Pa sešiem punktiem Olgai Kazakevičai un Santai Baltacei, savukārt Viktorija Semjonova iemeta četrus.

 

20 nospēlētajos mačos DU ir astoņas uzvaras, kas dod dalītu piekto pozīciju. Nākamā spēle sestdien plkst. 14:00 mājās pret “RTU Merks”.

 

 



Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ