Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

03-02-2012

„Daugavai” graujošs zaudējums pret rumāņiem


Daugavpils „Daugava” ceturtdien aizvadīja kārtējo pārbaudes spēli treniņnometnē Turcijā. Šoreiz ar 0:6 tika zaudēts „Universitatea Cluj” vienībai.

 

„Daugava” trešdien noslēdza dalību A.K.Kadirova piemiņas turnīrā, pēdējā mačā ar 2:1 pārspējot Kazahstānas „Ordabasy”. Vārtus mūsu vienības labā guva Andrejs Kovaļovs un Jurijs Sokolovs. Savā apakšgrupā mūsējie ieņēma trešo vietu, bet finālā tika tikai grupas stiprākais klubs „Rapid”.

 

Ceturtdien daugavpilieši aizvadīja sparingspēli ar Rumānijas čempionāta astoto stiprāko klubu „Universitatea Cluj”. Diemžēl par veiksmīgu šo maču grūti nosaukt, jo ātri vien tika ielaisti divi vārti, bet otrajā puslaikā, pārsvarā izmantojot rupjas kļūdas aizsardzībā, rumāņi guva vēl četrus vārtus, tiekot pie pārliecinošas uzvaras ar 6:0.

 

Mūsu vienības rindās spēlēja arī Georgijs Uļjanovs, Toma Tabatadze, Ivans Demerzi, kuri līdzšinējās pārbaudes cīņās laukumā nedevās. Šajā mačā komandas galvenais treneris Ravils Sabitovs uzticējās plašam spēlētāju lokam, veicot daudzas maiņas. Visspilgtāk atmiņā no mūsu spēlētājiem palika Andrejs Kovaļovs, Mihails Ziziļevs un Vadims Logins. Šie vīri aktīvi darbojās arī uzbrūkošajā daļā, bet Loginam 84. minūtē pēc Ērika Kokina piespēles bija arī vislabākā iespēja izcelties, taču viņa sitiens lidoja nedaudz garām vārtiem.

 

Nākamā pārbaude paredzēta 4. februārī, kad pretī stāsies „Beroe” vienība.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ