Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

04-10-2018

Turnīrā Lietuvā smēlāmies pieredzi


BFC Daugavpils 2005.-2006. gadā dzimušie futbolisti sestdien un svētdien mēroja ceļu uz kaimiņvalsti Lietuvu, kur sacentās ar Baltkrievijas un Lietuvas komandām.

 

Visaginas jau ilgus gadus ir viens no Daugavpils sadarbības partneriem. Komandas no šīs Lietuvas pilsētas bieži dodas uz turnīriem Daugavpilī, savukārt Daugavpils piedalās turnīros šajā pilsētā. Šoreiz uz Lietuvu uzaicināti tika mūsu 2005.-2006. gadā dzimušie jaunieši.

 

Treneru korpuss ar Ivanu Maksimčuku, Ēvaldu Stankeviču un Ivaru Cauni šajā turnīrā deva iespēju uzspēlēt tiem spēlētājiem, kuri turnīros ir piedalījušies reti vai arī tiem, kuriem sezonas gaitā nav bijusi pietiekama spēļu prakse.

 

Pirmajā dienā komandai neklājās viegli un aizvadītajās četrās spēlēs tika iegūti pieci punkti. Tika nospēlēts 1:1 ar mājiniekiem Visaginas, pēc kā ar 2:3 tika atzīts Zarasu vienības pārākums. Turpinājumā ar 3:2 apspēlēta FM Vilnius vienaudžu komanda, bet noslēdzošajā spēlē 1:1 pret Novopolockas “Naftan”.

 

Pēc pirmās dienas mūsu komanda ierindojās tikai ceturtajā vietā, tomēr tas viss mainījās otrajā dienā. Sākotnēji pusfinālā mūsu spēlētāji ar 4:1 apspēlēja “Naftan”, pēc kā finālā tika galā arī ar FM “Vilnius” – 1:0.

 

Turnīra simboliskajā izlasē tika iekļauti divi komandas futbolisti. Par labāko vārtsargu tika nosaukts Normunds Domuļevs, savukārt par labāko spēlētāju kļuva Elmārs Stivriņš.

 




Atpakaļ