Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

03-10-2018

U9 jaunieši sacentās Rīgā


BFC Daugavpils futbola akadēmijas 2009. dzimšanas gada komandas aizvadītajā nedēļas nogalē aizvadīja turnīru “Kaizer kauss”, kas norisinājās Rīgā.

 

2009. dzimšanas gada komanda šī gada laikā piedalījusies dažādos turnīros Latvijā, gan arī ārpus valsts robežām. Šoreiz divas mūsu komandas piedalījās sacensībās Rīgā.

 

Kā atzina komandas treneris Ivans Maksimčuks, katra spēle ir iespēja attīstīt futbolistu individuālās prasmes, kā arī atstrādāt komandas sadarbību. Turnīra gaitā katra komanda aizvadīja pa piecām spēlēm un kopējais iespaids bijis ļoti pozitīvs. Ļoti svarīgi, ka šoreiz izdevās iztikt bez savainojumiem. Laukuma kvalitāte lietus dēļ bija briesmīga un arī kalendārs bija ļoti saspringts, tomēr visi puiši šo lielo slodzi veiksmīgi izturēja.

 

1. komanda piecās spēlēs izcīnīja četras uzvaras (panākumi pār “Dinamo”, Jūrmalu, RFS un Mārupi), kā arī piekāpās Jūrmalas “Spartakam”. Kopvērtējumā tika izcīnīta augstā otrā vieta. 2. komanda izcīnīja vienu uzvaru pār “Dinamo-2”, kā arī nospēlēja neizšķirti ar “Pārdaugavu”. Trīs spēlēs tika piedzīvoti zaudējumi.




Atpakaļ