Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

25-09-2018

Domē sveica pilsētas sportistus par augstiem sasniegumiem


Domes deputāti ir pieņēmuši lēmumu par naudas balvu piešķiršanu vairākiem Daugavpils sportistiem. 25. septembrī sportistus sveica Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims, Sporta pārvaldes vadītājs Juris Stivriņš.

Par iegūto 1. vietu Pasaules paralimpiskās peldēšanas alianses Eiropas čempionātā Jurijam Semjonovam naudas balva piešķirta 4743 eiro apmērā, viņa trenerim Igoram Granovskim 2371 eiro.

Par 2. vietu Eiropas pludmales volejbola čempionātā U-22 Anastasijai Kravčenokai piešķirta naudas balva 1707 eiro apmērā, trenerei Žannai Zaņeginai 853 eiro apmērā.

Par 3. vietu Eiropas individuālajā kausā spīdvejā U-19 Oļegam Mihailovam piešķirti 716 eiro, trenerim Nikolajam Kokinam 358 eiro.

Par 3. vietu Eiropas spīdveja pāru kausā U-19 Oļegam Mihailovam piešķirti 358 eiro, Artjomam Trofimovam 358 eiro, trenerim Nikolajam Kokinam 179 eiro.

Kopumā sportistu apbalvošanai no pašvaldības budžeta iedalīti 11 643 eiro.

Rihards Eigims pateicās sportistiem par ieguldīto darbu, kas dod labus rezultātus, pateicās par pilsētas vārda popularizēšanu. Rihards Eigims apliecināja, ka pašvaldība arī turpmāk atbalstīs sportistus, bet sportistiem novēlēja tiekties uz jaunām virsotnēm sportā.

 

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.

 




Atpakaļ