Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

18-09-2018

BFC Daugavpils Latgales derbijā uzveic Rēzekni


Sestdien stadionā “Celtnieks” ļoti aizraujošā un vārtu guvumiem bagātā spēlē BFC Daugavpils/Progress ar 4:2 pieveica citu Latgales komandu Rēzeknes FA/BJSS. Turnīra tabulā mūsu komanda joprojām saglabā drošo otro pozīciju.

 

Spēle pret Rēzeknes komandu kļuva par vienu no interesantākajām šajā sezonā. Rēzeknieši turnīra tabulā ieņēma ceturto vietu, kamēr mūsu komanda atradās drošā otrā pozīcijā. Sanākušie skatītāji nepalika vīlušies, jo demonstrētais futbols bija augsta līmeņa un arī vārtu guvumu netrūka.

 

Jau spēles 2. minūtē pēc lieliska Ričarda Žaldovska centrējuma vārtus guva Sedriks Kuadio, kurš 19. minūtē pēc izmisīgas cīņas soda laukumā sita precīzi vēlreiz – 2:0! Nelielu mūsu komandas atslābumu viesi prasmīgi izmantoja, nopelnot iespēju izpildīt 11 metru soda sitienu, kuru pārliecinoši arī realizēja – 1:2.

 

Vārtu kanonāde turpinājās un līdz pārtraukumam komandas guva vēl pa vieniem vārtiem. Pēc Dāvja Cucura centrējuma trešos vārtus Daugavpilij guva Vugars Askerovs, bet Rēzekne atkal izcēlās ar 11 metru soda sitienu.

 

Pēc puslaika pārtraukuma rezultativitāte kritās, bet vārtu gūšanas momentu joprojām netrūka. Izcelties varēja abas komandas, bet vienīgie vārti tika sagaidīti 85. minūtē, kad pēc eleganta centrējuma bumbu vārtos ar galvu ieraidīja Naisirs Karmona Munjoss – 4:2!

 

Saspringa un skaista uzvara Daugavpilij! Nākamo spēli Daugavpils aizvadīs 22. septembrī, kad viesos tiksies ar vēl vienu spēcīgu pretinieku RTU/Skonto.  




Atpakaļ