Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

30-01-2012

Bokseri sacentās BJSS atklātajās meistarsacīkstēs


Brīvdienās boksa zālē norisinājās Daugavpils BJSS atklātās meistarsacīkstes boksā, kurās piedalījās arī sportisti no Baltkrievijas, Lietuvas un dažādām Latvijas pilsētām.

 

Divu dienu laikā tika dalītas godalgas piecās dažādās vecuma un svara kategorijās. Savā starpā sacentās skolnieki (1998.-1999. dzimšanas gads), juniori (1996.-1997. dzimšanas gads), jaunieši (1994.-1995. dz.g.), kā arī pieaugušie (1993. dz.g. un vecāki). Kopumā uz ringa izgāja ap 115 sportistiem no Baltkrievijas, Lietuvas un vairākām Latvijas pilsētām. Viesi no Lietuvas un Baltkrievijas ieradās savos spēcīgākajos sastāvos, tādēļ cīņas bija ļoti smagas.

 

Viens no sacensību uzdevumiem bija atlasīt kandidātus startam Latvijas Olimpiādē, kas vasarā norisināsies Liepājā.

 

Daugavpils komanda ieguva deviņas zelta un sešas sudraba medaļas. Par sacensību uzvarētājiem kļuva:

 

Edvīns Kotels, Edgars Koržeņevskis, Deniss Paramonovs, Ēvalds Teikmanis, Evanders Servuts, Dmitrijs Zaharovs, Genādijs Jegorovs, Daniils Daņilovs un Ilmārs Reinis. Sudraba medaļas ieguva: Aleksandrs Romanovs, Ņikita Muratovs, Kirils Vasiļjevs, Leonards Neverovskis, Gatis Zeile un Pāvels Fedotovs.

 

Boksa nodaļas vecākais treneris un šo sacensību galvenais tiesnesis Vladislavs Sokolovs bija apmierināts ar musu sportistu startu:

 

„Sacensību līmenis aug ar katru gadu, par to liecina spēcīgais dalībnieku sastāvs. Mūsu sportistiem tikt pie pirmajām vietām paliek arvien grūtāk un grūtāk, taču vairāki puiši sevi pierādīja ļoti labi. Turpināsim cītīgi trenēties un darīsim visu nepieciešamo, lai labotu taktiskās un tehniskās kļūdas.

 

Sacensību organizatori izteica īpašu pateicību atbalstītājiem: Daugavpils Sporta pārvaldei, Daugavpils BJSS, Latgales Optimai, Alvo, Ditton būvei, Latgales laivas, Kombo, Dubiki, Dinaburga stils, Baix, Atd transport, Rokada, Jeol, Rollon, Paradiz, Hidravlika.

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ