Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

30-01-2012

„DU” volejbolisti no Igaunijas atgriežas ar punktu


Divu maču izbraukumu sēriju Igaunijā aizvadījuši Daugavpils Universitātes volejbolisti, spējot tikt pie viena punkta turnīra tabulā.

 

Pēc vairāku spēļu izlaišanas mūsu vienībā atgriezās Haralds Regža (startēja pludmales volejbola turnīrā Turcijā, kur ieņēma ceturto vietu), kurš kļuva par vienu no rezultatīvākajiem spēlētājiem šajos mačos. Libero pozīcijā šoreiz darbojās Andris Krūmiņš, bet Mārtiņš Jansons pildīja cēlāja funkcijas.

 

Mačā pret spēcīgo „Pere Leib”  cerēt uz panākumu bija grūti, jo pretinieku komandas sastāvs ir ievērojami labāk nokomplektēts. Divos setos izdevās izrādīt cienīgu konkurenci, tomēr cerēt uz panākumu visā spēlē šoreiz nebija pamatojuma – 21:25, 16:25, 22:25.

 

Desmit punkti šajā mačā Vitālijam Cinnem. Svētdien daugavpilieši jau spēlēja ar Rakveres vienību, kuru varēja uzvarēt. Treneru korpuss praktiski uz visu maču malā atstāja Sergeju Nikolajevu, dodot iespēju vairāk uzspēlēt Rihardam Puķītim. Rihards uz sevi liktās cerības attaisnoja, bet spēli uzvarēt tomēr neizdevās.

 

Pirmajā setā zaudējām ar 24:26, pēc kā sekoja panākums ar 25:20. Trešajā setā 22:25, bet ceturtajā pārliecinoša uzvara 25:19. Izšķirošajā piektajā setā aukstasinīgāki bija mājinieki, uzvarot to ar 16:14. Piektajā setā bija gan kļūdas servēs, gan arī servju uzņemšanā, savukārt mājinieki šajos komponentos negrēkoja.

 

Ar 17 punktiem rezultatīvākais daugavpiliešu rindās bija Vitālijs Cinne, bet ar 15 piebalsoja Edgars Točs. Regžam un Ērikam Voroņko pa desmit punktiem.

 

Turnīra tabulā „DU” ieņem astoto vietu.

 

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ