Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-09-2018

Daugavpils/Progress viegla un graujoša uzvara


Komanda.lv 1. līgas čempionāta 16. kārtas spēlē mūsu futbolisti viegli ar 15:0 apspēlēja Preiļu BJSS. Rezultatīvākie ar četriem vārtu guvumiem Daugavpils rindās bija Ričards Žaldovskis un Naisirs Karmona.

 

Pēc ļoti svarīgā uzvaras pār “Super Nova” Daugavpils savā laukumā uzņēma vienu no turnīra tabulas lejasgala vienībām Preiļu BJSS. Intriga par spēles uzvarētāju izpalika, jo jau no pirmajām minūtēm laukumā bija novērojama totāla Daugavpils dominance. Ja pirmais bīstamais uzbrukums noslēdzās ar Sedrika Kuadio trāpījumu pa vārtu konstrukciju, tad jau nākamajā piegājienā Sedriks bija precīzs. 4. minūtē rezultātu dubultoja Žaldovskis un līdzīgā stilā cīņa arī turpinājās.

 

Līdz puslaika pārtraukumam Žaldovskis bija precīzs vēl divas reizes, vēl vienus vārtus pievienoja Sedriks, viens precīzs sitiens arī Vugaram Askerovam un Naisiram Karmonam. Pēc pārtraukuma jau 49. minūtē rezultāts uz tablo sasniedza 9:0, bet desmitos vārtus 54. minūtē guva Verners Zalaks.

 

Līdz spēles beigām bumba vēl piecas reizes ielidoja viesu vārtos, bet savu vienīgo patiešām labo iespēju Preiļi neizmantoja, kad bumbu jau no tukšiem vārtiem izsita Leonids Truskovskis.

 

Kopumā visvairāk vārtu iesita Žaldovskis un Karmona (abiem - 4), trīs reizes izcēlās Sedriks, divi vārti Dainim Sibirjanovam, savukārt Zalaks un Askerovs izcēlās pa vienai reizei.

 

Nākamā spēle jau 15. septembrī, kad savā laukumā uzņemsim Rēzekni. Spēle stadionā “Celtnieks” plkst. 17:00!  




Atpakaļ