Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-09-2018

Hokeja komanda „Dinaburga” sezonu sāk ar pārliecinošām uzvarām


Svētdien, 9.septembrī Daugavpils ledus hallē savā pirmajā mājas spēlē Junioru Attīstības Hokeja līgā (JAHL) hokeja komanda „Dinaburga” pārliecinoši ar rezultātu 13 – 1 pārspēja HK „Zemgale Juniors”. Pirms spēles, uzrunājot klātesošos, Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Rihards Eigims novēlēja mūsu jaunajiem hokejistiem veiksmīgu sezonu un izteica pārliecību, ka starts Junioru Attīstības Hokeja līgā sekmēs viņu sportisko meistarību un izaugsmi.

Pirmajā šis sezonas spēlē mūsu hokejisti izbraukumā ar rezultātu 8 – 4 uzvarēja hokeja komandu „Prizma”.

JAHL debijas čempionātā startē deviņas komandas: HK “Venta 2002”, HK “Zemgale/JLSS”, “Prizma”, “Dinaburga”, HS “Rīga 2002”, HS “Mārupe/AKO”, “Pārdaugava”, “Valmieras HK” un “Liepājas SSS”.

Katra vienība regulārajā čempionātā aizvadīs četru apļu turnīru. Pēc tam četras labākās komandas izspēlēs divu apļu turnīru, kā rezultātā tiks noteikts JAHL čempions.

JAHL čempionātā atļauts piedalīties 1998. – 2001. gadā dzimušiem hokejistiem. Tāpat katra komanda ir tiesīga pieteikt uz spēli ne vairāk kā 3 spēlētājus, kuri dzimuši 1996.-1997.gadā. Kā arī četras komandas ("Venta 2002", "Mārupe/AKO", "Valmiera HK" un " Dinaburga") var papildus pieteikt trīs 1996.gada un vecākus spēlētājus.

 

Daugavpils pilsētas domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, izmantojot Latvijas Hokeja federācijas materiālus




Atpakaļ