Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

30-01-2012

„Daugavpils Universitātes” basketbolistes izcīna drošu uzvaru


Labu maču Latvijas Sieviešu basketbola līgā aizvadījušas „DU” meitenes, kuras izbraukumā ar 74:56 pārspēja Latvijas U16 izlasi. 22 punkti un 15 atlēkušās bumbas Kristīnai Eglei.

 

Pirms sestdienas spēles noskaņojums Daugavpils vienībā nebija pārāk labs, jo pēdējos mačos tika piedzīvoti vairāki zaudējumi galotnēs. Šoreiz meitenes izdarīja visu, lai noslēgumā nevajadzētu saspringt. „DU” jau no pirmajām minūtēm pārņēma vadību savos grožos, uzbrukumā paļaujoties uz lieliski spēlējošo Egli, kura ātri vien iemeta 11 punktus.

 

Kā allaž, produktīvi darbojās arī Olga Lakomko un Santa Baltace, kā arī Olga Kazakeviča ar Oļesju Jevsejevu. Lakomko šī spēle vispār bija viena no labākākajām šajā gadā, it īpaši aizsardzībā. Lēnā garā mūsu meitenes sāka palielināt savu pārsvaru, noslēdzot pirmo puslaiku ar septiņu punktu handikapu.

 

Otrajā puslaikā daugavpilietes bieži vien centās presingot pretinieces, pat neskatoties uz īso rezervistu soliņa. Lai nu kā, tas deva rezultātu un beigās uzvara šaubas neradīja. Panākums ar 74:56 un astotā uzvara sezonā.

 

22 punkti un 15 atlēkušās bumbas Eglei, Baltace iemeta 14 punktus, Lakomko – 16. Desmit šoreiz Jevsejevai, bet Kazakeviča ar Semjonovu iemeta pa sešiem punktiem.

 

Turnīra tabulā „DU” ieņem piekto vietu astoņu komandu konkurencē.




Atpakaļ