Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

27-08-2018

Balvi apspēlēti ar 13:0


Kārtējā Komanda.lv 1. līgas spēlē BFC Daugavpils/Progress savā laukumā ar 13:0 apspēlēja Balvu SC vienību. Ar vārtu guvumiem izcēlās septiņi dažādi komandas futbolisti. Jau 2. septembrī mūs sagaida ļoti svarīga spēle pret “Super nova”.

Spēlē pret Balviem atpūta tika dota vienam no uzbrukuma līderiem Sedrikam Kuadio, taču viņa prombūtne nebija jūtama. Jau 3. minūtē ar ļoti skaistu vārtu guvumu izcēlās Dāvis Cucurs, iesākot pārliecinošā pārsvara iegūšanu.

Līdz puslaika beigām Daugavpils guva vēl sešus vārtus (3 reizes izcēlās Vugars Askerovs, 2 reizes arī Ričards Žaldovskis, bet vēl reizi precīzs bija Kirils Iļjins). Otrajā puslaikā ātri vien tika veiktas visas piecas pieļaujamās maiņas, bet spēles ritējumā izmaiņu nebija. Liels mūsu komandas pārspēks un virkne vārtu gūšanas momentu, no kuriem tika realizēti seši.

Par rezultatīvāko spēlētāju kļuva Naisirs Karmona Munjoss, kura rēķinā četri vārtu guvumi. Otro reizi sezonā ar vārtu guvumu izcēlās arī Deniss Kozlovs, bet savus trešos vārtus guva Marčio. Spēle noslēdzās ar rezultātu 13:0!

Nākamā spēle viesos pret trešajā vietā esošo “Super nova”. Šobrīd mūsu komanda tabulā ieņem otro vietu, apsteidzot sekotājus par diviem punktiem.




Atpakaļ