Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

20-08-2018

BFC Daugavpils sarūgtina LFF prezidentu atvadu spēlē


Sestdien Ķekavā BFC Daugavpils/Progress futbolisti ar graujošu uzvaru pār vietējo “Audu” (6:0) sabojāja Latvijas Futbola federācijas prezidenta Kaspara Gorkša atvadu spēli. Piecus vārtus mūsu vienības labā guva Vugars Askerovs!

Spēle Ķekavā bija īpaša, jo tieši cīņā ar daugavpiliešiem savu pēdējo karjeras spēli aizvadīja bijušais Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs. Pirms spēles un spēles starplaikā Kaspars saņēma daudzus apsveikumus no dažādiem futbola cilvēkiem, tajā skaitā saņēma arī piemiņas dāvanu no mūsu kluba.

Spēli gan īpaši atcerēties prezidents nevēlēsies, jo tajā pilnībā dominēja Daugavpils. Jau 7. minūtē pēc asa un skaista Dāvja Cucura centrējuma izveicīgākais vārtu priekšā bija Askerovs, panākot 1:0! 31. minūtē pēc Ričarda Žaldovska izpildītā stūra sitiena atkal vārtu priekšā vislabāk nospēlēja Azerbaidžānas futbolists, dubultojot savas vienības pārsvaru. Līdz puslaika noslēgumam Askerovs paspēja izcelties vēlreiz pēc skaistas saspēles ar Kirilu Iļjinu, savukārt punktu puslaikam pielika Naisirs Karmona, kurš guva vārtus pēc Valerija Afanasjeva piespēles.

Otrajā puslaikā komandas galvenais treneris Viktors Morozs nekautrējās veikt virkni maiņu un laist laukumā gados jaunākos rezervistus. Spēles ritējumu tas gan īpaši vairs neietekmēja. Askerovs līdz cīņas noslēgumam guva vēl divus vārtus, nodrošinot vienībai graujošu panākumu ar 6:0!

Par labāko spēles futbolistu tika atzīts Askerovs, bet nākamā spēle mūsu komandai paredzēta 25. augustā mājās pret Balvu SC.  




Atpakaļ