Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

26-01-2012

Sporta ziņas


„Latgale” zaudējumu sēriju pārtrauc ar uzvaru 9:1 (26.01)

 

Beidzot desmit zaudējumu sēriju Latvijas Atklātajā hokeja čempionātā izdevies pārtraukt „Latgalei”, kas viesos ar 9:1 pārspēja pastarīti „Rīgu/LSPA”.

 

„Latgale” beidzot nokāpusi no neveiksmju takas, spējot pārliecinoši pārspēt čempionāta vajāko vienību „Rīgu/LSPA”. Jau pirmajā trešdaļā Mihails Smirnovs un Sandis Virkstenis guva pa vārtiem, ieliekot drošus pamatus panākumam. Otrajā periodā Virkstenis nokārtoja sev hat-trick, bet pirmos vārtus iemeta arī Aleksandrs Dobrovoļskis – 5:0.

 

Pēdējā perioda vidū rezultāts kļuva pat 8:0, tomēr arī mājinieki vienu reizi prata izcelties. Uz pretinieku precīzo raidījumu atbildēt spēja arī Dobrovoļskis, pieliekot mačam punktu – 9:1.

 

Trīs vārti un divas rezultatīvas piespēles šoreiz Sandim Virkstenim, savukārt Dobrovoļskim vārti un viena piespēle. No aizsargiem jāizceļ Jānis Lazdāns (1+3) un Rihards Grigors (0+4), kuriem abiem pa četriem punktiem.

 

 

Jaunatnes volejbols (26.01)

 

Latvijas jaunatnes volejbola čempionātā aizvadīti vairāki pirmā posma mači. Daugavpils komandu sekmes bijušas dažādas.

 

C2 grupas meitenes (1998. dzimšanas gads) treneres Ludmilas Loskotes vadībā tika pie divām uzvarām. Divos setos tika apspēlētas Kuldīgas un Rīgas Volejbola skolas 2 komandas.

 

Edgara Savicka trenētie A grupas puiši (1993./1994. dzimšanas gads) Aizputē ar 0:3 piekāpās Kuldīgai, toties prata uzvarēt LRSS (3:1) un Cēsis (3:0).

 

Viena uzvara un zaudējums Nikolaja Čemodanova komandai. Ar 3:0 pārspēta Rīgas Volejbola skolas otrā komanda, savukārt pret Kuldīgu neveiksme ar 1:3.

 

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ